Trappstädning – ett problem i Stockholm

Hygienen är oerhört viktigt och detta är något som de flesta vet och anammar – åtminstone i sina gena hem. Men hur är det egentligen med gemensamma utrymmen som exempelvis trapphuset och hur ser trappstädning ut i en stor stad som Stockholm?

Ja, det kunde definitivt vara bättre, det står helt klart. Många föreningar i Stockholm har en ansträngd ekonomi och tyvärr är en av de första sakerna som man sparar in på just trappstädning och detta är en direkt kontraproduktiv handling som straffar sig i slutändan. Att spara in pengar är bra och har man som bostadsförening inte obegränsade tillgångar så är det klart att man måste hushålla med pengarna – detta är en sak som alla medlemmar förstår och uppskattar.

Men – att spara in på trappstädning är en sådan som sak som kommer att drabba medlemmarna i form av missnöje- och misstro mot varandra, sämre hygien som leder till sjukdomar och en mindre vilja att själva vilja bidra till att förbättra till att förbättra föreningens miljö. Det finns bättre sätt att spara pengar på och för den förening i Stockholm som överväger att tjäna några kronor på indragen trappstädning är alltså rådet att avstå och istället överväga ett annat alternativ som inte är lika påtagligt till det sämre som just trappstädning är.

Anlita bra och billig trappstädning i Stockholm

Det man som bostadsförening i Stockholm istället kan göra är att söka sig efter billig trappstädning. Det finns nämligen alternativ om man bara anstränger sig och är lite aktiv i sitt sökande. Trappstädning i Stockholm är en stor marknad där många aktörer är verksamma – både bra och dåliga, dyra och billiga – så det är din egen förmåga att leta som kommer att fälla avgörande i huruvida just din och din förening kommer att hitta den bästa trappstädning ni kan få för de pengar ni har att röra er med. Här ska man alltså inte acceptera det första bästa bud man får – man ska istället kontakta så många företag som man kan och sedan ta in offerter som man kan jämföra. Då detta är gjort så återstår del nummer två och denna är nog så viktig som priset. Här handlar det om att jämföra kvaliteten mellan de företag som man sållat ut och detta gör man genom att jämföra de referenser som dessa kan lämna.

Detta är nämligen A och O då det handlar om trappstädning i Stockholm – kontakta de andra föreningar som företagen kan ge referenser till och hör om hur de upplever deras tjänster. Kan inte det företag som du kontaktat visa upp några referenser eller nummer till andra kunder – ja, då ska du ta detta som en indikation på att det förmodligen inte är så seriöst som de utger sig för att vara.

Här ska alltså du som kund avstå och välja något av de andra företagen som erbjuder trappstädning i Stockholm inom den budget som passar din bostadsförening allra bäst. Att snåla in på trappstädning är ett dåligt alternativ – det finns bra och billig att anlita i Stockholm, om man bara anstränger sig.