Fina tandimplantat i Göteborg

Det finns några tillfällen i livet då man behöver extra hjälp av tandläkare. Kanske har man slagit ut tänder och behöver tandimplantat hos klinik i Göteborg.

Det hade varit traumatiskt den dagen då Noel slog ut flera av sina framtänder. Det hände när några av grabbarna spelade hockey på gatans egenspolade isplan. Pojkarna visste att de var tvungna att ha hjälmar med visir men alla som varit i den åldern vet hur härligt det är att känna vinden i håret.

Mamma Lisa hade blivit chockad av att se den blodige sonen komma inrusande. Det såg ut som om han hade slagit sönder ansiktet. Men givetvis var det inte så. När man gör illa sig i munnen blir det mycket blod. Några framtänder hade slagits ut så det var bara att försöka få en akuttid till tandläkaren.

Tandimplantat en möjlig lösning

Paniken hade gjort att tänderna givetvis inte kunde hittas vilket bekymrade mamman. Det visade sig dock att det inte hade spelat någon roll. Noel var för gammal för att de skulle kunnat sätta tillbaka tänderna igen. Efter att ha tagit hand om smärtan och blodflödet fick Noel en ny tid för att förbereda inför att göra tandimplantat hos tandläkaren i Göteborg.

Möjligheten till tandimplantat var både Noel och hans mamma tacksamma för. Det skulle ta lite tid då tandläkaren skulle operera in titanskruvar, låta det läka och samtidigt göra nya tänder. Men sedan skulle Noels leende bli som vanligt igen. Efter att Noel lovat att aldrig igen åka skridskor utan hjälm fick de åka hem.

Läs mer om tandimplantat, fortsätt till denna sida: tandimplantatgöteborg.nu