Mäklare Vasastan – frågor & svar

Hur kan det komma sig att vissa objekt säljs med en stor vinst medan andra inte alls når det slutpris säljaren siktat på? I många fall så handlar det om vilken mäklare man valt. Med rätt mäklare i Vasastan så kan du nå det pris du siktar på – med fel sådan så får du, i dagens läge, vara nöjd om du går plus minus noll. I den här texten tänkte vi titta lite närmare på en mäklarfirma i Vasastan och hur en sådan arbetar – något som vi gör genom att svara på några vanliga frågor.

Hur hittar jag rätt mäklare i Vasastan?

Ett råd är att träffa så många som möjligt för att få in rätt känsla. Det är viktigt att du känner förtroende för din mäklare. Se även till att få referenser och kolla upp erfarenhet. Den mäklare i Vasastan du väljer ska vara van av att sälja i just Vasastan. Lokalkännedom ska aldrig underskattas!

Ska jag välja fast pris eller provision?

Vi skulle säga att det rent historiskt brukar löna sig att välja provision då ett sådant upplägg är motivation för mäklaren att jobba lite hårdare. En extra morot som ni båda tjänar på!

Ska jag välja någon tilläggstjänst?

En mäklarfirma i Vasastan som samarbetar med en homestylist rekommenderas. Homestyling kan vara avgörande för hur många som kommer på en visning och för hur många som deltar i en budgivning. Det gör skillnad.

Är det värt att sälja en bostad i dagens läge?

Ja – och nej. Bostadspriserna i Stockholm har gått ner på slutet och visst finns det en oro kring räntor och omvärldens turbulens samt med elpriserna. Men, det innebär inte att man inte kan lyckas sälja en bostad med vinst. Med rätt mäklare i Vasastan så kan du lyckas nå ditt mål. Det finns färre bostäder ute till försäljning också och därmed en mindre konkurrens. Köparna finns, det gäller bara att hitta dem.