Catering Stockholm – tips och råd 

Funderar du på catering i Stockholm och vill veta mer om hur det fungerar, vad du ska tänka på – vilka misstag du ska undvika – och huruvida tjänsten verkligen passar för dig och den tillställning du planerar? I den här texten ska vi gå igenom allt detta och försöka ge dig som läsare en lite bättre bild av hur catering i Stockholm fungerar

Med enkla tips och råd – i punkter – så hoppas vi kunna hjälpa dig att göra ett bättre val. Catering är nämligen ett riktigt bra val och ett perfekt alternativ – men det förutsätter också att man väljer rätt partner i frågan. Här nedan följer våra tips och som följer: 

  • Vilken typ av mat vill du ha? Idag finns det ett stort utbud av catering i Stockholm och du kan välja mellan mat från alla världens hörn. Vad sägs om Asien? Vad tror du om fräsch mat från Medelhavet – eller vill du ha lite mer åt det franska köket? Kolla igenom de olika alternativen innan du bestämmer dig. En sak du sällan behöver bry dig om handlar om geografi: det finns catering på Södermalm, catering på Östermalm och catering på Vasastan – du hittar catering över hela Stockholm med omnejd. 
  • Hur många är ni? Vissa företag sätter en gräns på antalet personer som man serverar. Den gränsen går nedåt och innebär att exempelvis minst tio personer ska ha mat. Ju fler ni är, desto bättre blir ofta priset. 
  • Flexibilitet. En viktig sak vid val av företag inom catering handlar om förmågan att anpassa sig. Har någon av gästerna allergier, finns det personer som enbart äter vegetarisk – eller vegansk – mat? Är ni sugna på att blanda exempelvis mat från Medelhavet med mat från Asien – eller vill ni ha en buffé med lite av varje? Se till att företaget kan möta era behov och att de kan skapa en mer skräddarsydd lösning åt er. 

Referenser. Företag kan skriva hur fina ord som helst på en hemsida, men till syvende och sist så är det kundernas nöjdhet som är det som bevisar kvalitet. Kort sagt: hur nöjda kunder har man egentligen? Genom att be om – och ringa – referenser så kan du säkerställa kvalitet. Läs även omdömen på nätet innan du går vidare.