månadsarkiv: juli 2021

Städa kontoret, men inte själva

Det är ingen bra idé att själv städa kontoret eller förvänta sig att personalen ska göra det efter ordinarie jobb. Anlita ett proffsigt städföretag som blåser rent så det blir fräscht.

Det finns många kontor i Göteborg, och alla ska städas. Det smidigaste är att det kommer ett städgäng när ni inte är där. De torkar av alla ytor, tömmer papperskorgar och gör kontoret representativt för besökare, kunder och för att personalen ska trivas. Toaletter och köksutrymmen måste hållas fräscha för allas trivsel. Ni gör upp ett städschema, så man betalar bara för de tjänster man utnyttjar. Låter det bra? Kontakta ett företag för kontorsstädning i Göteborg och skriv ett avtal med dem.

När det behövs extra åtgärder

Ibland händer det extraordinära saker, som till exempel jubileum, leverantörsbesök eller särskilda event som kräver att det är minutiöst rent. Kanske är det någon som har spillt ut ketchup i köket eller bränt något i mikron. Det kan också vara ett förråd som inte har varit städat på länge. När man behöver extra hjälp är det lätt att anlita städföretaget även för detta. Precis som när en privatperson beställer en extra storstädning, är det enkelt att göra en tilläggsbeställning. Det är lika lätt för företaget att göra det.

Det finns företagare som försöker få personalen att skriva på ett städschema, men det är dömt att misslyckas, för det är under protest de anställda skulle städa, och kanske har de förhinder när det väl är dags. Se till att det görs regelbundet, av proffs.

Spara pengar med omlackering

Är du ett proffs på färgsättning? Har du köksluckor som specialitet? Då kanske du söker dig till en stor marknad som Stockholm, för att starta ett framgångsrikt och skickligt företag.

Att renovera ett kök är en av de dyraste kostnader som du har som bostadsägare. Bor du i lägenhet så slåss köket med badrummet, gällande högsta kostnaden. Och i många fall är det köket som avgår med en säker seger. Men det finns sätt att hålla kostnaderna nere, men ändå få ett kök som ser sprillans nytt ut.
Med en kvalitativ lackering av köksluckor i Stockholm kan du få ett kök som är precis i din smak, men som samtidigt är betydligt billigare än att köpa ett nytt. Och som extra fördel kan du alltid lackera om dem igen, om du skulle tröttna på färgen.

Proffs på färg

Om du arbetar med lackering av köksluckor så är det ditt jobb att se till att kunderna får perfekt lackerade luckor enligt deras egna direktiv. Men som proffs är det också viktigt att du ordentligt tar reda på vad det är som kunden vill ha. Den där färgen som kan se vacker ut på ett färgprov kanske kan bli bländande eller på annat sätt helt annorlunda än på färgprovet.
Ge gärna råd till kunderna så att de får det resultat som önskas. På det sättet kan du skapa dig en karriär som proffs på lackering och proffs på färgsättning. Självklart med nöjda kunder som står i kö för dina tjänster.

Vattenlekar med extra allt

Du som skaffat pool har också skaffat ett nöje som håller i åratal. Att kunna simma och bada på egna tomten känns lyxigt och roligt. Underhåll slipper du förstås inte undan men det är det värt.

Som bekant handlar det om ganska nordliga breddgrader då vi talar om Sverige. Det innebär bland annat att sommartid har vi nästan obegränsad tillgång till dagsljus. Ljuva sommarnätter då det aldrig blir riktigt kolsvart. Det betyder också att vi har en relativt kort säsong att nyttja vår pool, försåvitt den inte finns inomhus.

Det är en förmån att kunna hoppa i vattnet för att svalka av sig under de varma sommardagarna. Finns barn i närheten är poolen en ständig källa till nöje för dem. När de somnat för kvällen kan vi vuxna disponera poolen på egen hand.

Rätt skötsel är en förutsättning för obegränsat nöjesbadande

Att hoppa i poolen och mötas av en samling pinnar, löv och grus är inte fullt lika attraktivt och roligt. Känslan av att ha hamnat i stadens damm är ganska obehaglig, rentav. För att upplevelsen ska fungera som tänkt behöver du som poolägare se till att poolen får rätt skötsel.

Poolskötsel sker både med förebyggande åtgärder och med akuta insatser. Rätt material med rätt kvalitet är den bästa starten. En pooldammsugare är ett nödvändigt tillbehör för att skaffa den där klara och rena vattenmiljön som alla vill ha.

En pool är en investering. I familjens vardag och med tanke på fastighetens marknadsvärde. Du får hjälp med rätt tillbehör hos proffsbutiken.