MINDFUEL

Alla produkterna från MINDFUEL är:

VEGAN / GLUTENFRIA / RÖRSOCKERFRIA / EKOLOGISKA

Mindfuel är ett tyskt företag som producerar praktiska portions-förpackningar med hälsosamma och goda ekologiska soppor, chiapuddingar,teff grötar och golden glow (gurkmeja) milk.

De använder endast naturliga, näringsrika, wholefoodsingredienser som är av hög kvalité.


Det finns inga tillsatser och alla produkterna är helt veganska och fria från mjölk och vete och helt enkelt otroligt goda!


Dessutom är Mindfuel ett schysst företag som satsar både på miljö och välgörenhet.


Läs mer nedan.


Vad innebär det ATT VARA MINDFUEL?


Är det Mindfulness i dina tankar och handlingar, inklusive i de livsmedel som du äter? Eller är det bara bränsle som vi konsumerar för våra kroppar och sinnen? Det är både och.


BeMindfuel tar dig tid att vara medveten om dina handlingar, om vad du äter, hur man äter det och att veta varför det är viktigt, och även hur dina handlingar påverkar andra och miljön.


Mindfuel står för vår tro på näring som grunden för det totala välbefinnandet och även lyckan, vi vill hjälpa dig att leva ett lyckligare liv genom att ge dig goda och enkla hälso lösningar.

Det är något som är ännu mer komplicerat nuförtiden och som även påverkas av vår ständiga non-stop uppkoppling till information, världen känns inte bara som att den går snabbare, vi börjar även ofta jämföra våra liv med andras.


Med allt detta, har vi helt glömt att stanna, lyssna på och förstå våra egna behov och våra mål i livet.

Till detta kommer även stressen med vår exponering av en hög grad miljögifter och alltmer meningslös näring.

På BeMindfuel vill vi hjälpa dig att ta itu med dessa utmaningar.

URSPRUNG


Vi startade 2015, då vi försökte lösa ett av våra egna problem, att inte kunna hitta några hälsosamma, ekologiska, näringsrika livsmedel för att upprätthålla oss (både psykiskt och fysiskt) på topp under långa dagar med många timmar utav arbete.

Den mest hälsosamma produkt vi hade tillgång till i automaten var mer salt än nötter.

Så vi bestämde oss för att ändra på detta, att återvända till naturen för att hitta något som är bättre, och det var så vår Chia Pudding mix föddes.

KVALITETS ingredienser


För oss, är våra ingredienser viktigast!

Inte bara det att det håller en hög kvalitet, ekologiska, naturliga, hela livsmedel som är fria från mjölk och vete!

Utan också att en hel del tankar och noggrant övervägande har ägnats åt till att välja ut var och en av våra ingredienser och skapa härliga blandningar av smaker och närings täta ”superfoods”.

ENKELHET genom naturen


Låt oss vara helt ärliga, så bör maten vara enkel. Detta innebär att inga konserveringsmedel, inga tillsatser, inget raffinerat socker, bara hela ingredienser som du känner till och älskar.


Vi tror att naturen är den rikaste näringskällan, med växter som ger rena vitaminer, mineraler, antioxidanter och fytonäringsämnen och det är därför vi använder naturliga, ekologiska ingredienser och ingenting annat.


Vi vill ständigt återupptäcka den urkraften som finns i livsmedel från aztekerna, mayafolket , ayurvedisk medicin, men viktigast av allt, även från våra bakgårdar.

ENKEL användning


Tänk så mycket som vi vill leva i mindfulness och leva ett stressfritt liv.

Att få ge oss tid att stanna upp och tänka, men så är sanningen även den att vi lever i en snabb och föränderlig värld.

Vi måste hitta ett sätt att balansera de båda.

Detta är också fallet med de livsmedel vi äter, vi vill äta hälsosamt näringsrik och högkvalitativa livsmedel som fortfarande smakar underbart, men vi har oftast inte tid eller resurser till att förbereda dem.


Detta är anledningen till att vi på Bemindfuel ägnar vår tanke och energi till att skapa livsmedel för dig, så att du kan ta dig tid att bara sitta ner och äta vår mat. Lätt att göra iordning, och nästan färdig direkt att njuta av;)


PÅ BEMINDFUEL vill vi förändra världen.


Och att förändra världen börjar med oss. Vår passion för en medveten livsstil och en växtbaserad kost handlar lika mycket om att ge hälsa, eftersom det handlar om att stödja hälsan hos andra och även vår planet.

Hållbarhet handlar inte bara om vad som är i våra produkter utan hållbarhet måste även vara en del av allt vi gör.

Tack vare Welthungerhilfe är vi med och stödjer och för varje förpackning som säljs investerar vi 11cent i projekt för att bekämpa hunger.

SOCIALT hur vi hjälper andra


Vi är dedikerade till att göra vad vi kan för att hjälpa samhällen och individer som inte är lika lyckligt lottade som vi är, och vi vill att våra kunder ska vara en del av de sociala effekterna som vi är fast beslutna av att skapa.


Det var så #EATONEFEEDONE föddes.


För varje förpackning vi säljer tillsammans med dig, skänker vi en måltid till någon i nöd.


Vårt engagemang för att ge tillbaka till samhället ledde oss även till att samarbeta med en av de mest transparenta av organisationer.

INGREDIENSER


Tror du inte att torkade grönsaker och frukter är hållbart? Du har rätt när du säger att torka frukt och grönsaker är ett energikrävande process.

Men vi ser också det så här: människor slösar fortfarande och 20% av alla matvaror slängs oanvända.

Med hjälp av torkade produkter så ökar hållbarheten många, många gånger, och kan bidra till mindre slöseri med värdefulla livsmedel.


Intressant är också att växtbaserad näring i sig själv redan har en positiv inverkan för att minska ditt personliga koldioxidavtryck. Hela, vegetabiliska livsmedel ger mycket större näring i förhållande till deras verkliga produktionskostnader från frö till tallrik jämfört med bearbetade, icke-växtbaserade alternativ.


Din klimatpåverkan krymper med varje växt baserad måltid som

du väljer. Så om vi bara byter ut ett mellanmål om dagen och väljer en växtbaserad, kan vi tillsammans börja göra ett positivt avtryck för planeten.

FÖRPACKNINGAR


Vår vision är att ha en helt eko-vänlig förpackning!

Det är inte helt enkelt och det tar sin tid men vi går framåt, detta är vad vi använder nu och även nästa steg.

Vi är stolta över att vara distributör av Mindfuels produkter, samt att kunna sprida deras budskap och filosofi här i Sverige.


Richie Coutts, Fredrik Öhman & Jenny Öhman

Quality Brands Sweden


Qaulity Brands Sweden AB

E-Post: info @ qbsweden.se

Telefon: +46 704 88 25 17

Följ oss

Copyright © All Rights Reserved

* indicates required

Ta del av tävlingar, nyheter, recept och erbjudanden om våra underbara produkter och varumärken.