LOVING EARTH

Alla produkterna från Loving Earth är:

RAW / VEGAN / GLUTENFRIA / RÖRSOCKERFRIA / EKOLOGISKAMÄNNISKAN, PROCESSEN, PLANETEN - VARFÖR VI ÄLSKAR LOVING EARTH


Med sitt holistiska förhållningssätt till företagande och tankesätt står Loving Earth för en unik filosofi, något som endast en handfull företag i världen kan skryta med.


Loving Earth använder endast de bästa naturliga råvarorna. De bryr sig om vad du äter, vilka ingredienser som de använder i sina produkter och om människorna bakom produkten.

Människan


Loving Earth har ett samhällsengagemang och köper direkt från källan. Över åren har de byggt relationer med olika samhällen som använder sig av traditionella metoder när de skördar heirloomkakaon, eller andra ingredienser (d.v.s. inga hybrider eller korsningar av råvaran).

I generationer har dessa människor från ursprungsbefolkningen byggt upp sin kunskap som hedrar miljön de bor i. Denna kunskap ger en försäkran om att deras specifika samhälle förblir hållbart i åtskilliga generationer framöver.

{image - Ashininka Cacao Harvest, Kemito Ene, Peru}

{image - Ashininka Cacao Harvest, Kemito Ene, Peru}

Processen


Låt ingredienserna förbli naturliga!

Inga konserveringsmedel, inga e-nummer och absolut inget som får dig att känna att du måste vara kemist för att förstå!

För sina snacks och frukostprodukter använder Loving Earth en blötläggningsprocess som aktiverar näringsämnen och gör produkterna mer lättsmälta.

Låt det förbli raw:

Inga ingredienser är upphettade mer än som behövs, detta för att vitaminer och mineraler förblir oförstörda, från början till slut.

Planeten


Att exempelvis använda sig av komposterbara förpackningar och att välja hållbara metoder är mål och en del av Loving Earths uppdrag.

{image - Komposterbara chokladförpackningar}

En målande beskrivning av deras filosofi ser du här, direkt tagen från deras hemsida….

To make something that honours the person, the process, and the planet. That is why we do what we do. Because we love it and we love you.

We are Loving Earth.


Vi är stolta över att vara distributör av Loving Earths produkter, samt att kunna sprida deras budskap och filosofi här i Sverige.


Richie Coutts, Fredrik Öhman & Jenny Öhman

Quality Brands Sweden


Qaulity Brands Sweden AB

E-Post: info @ qbsweden.se

Telefon: +46 704 88 25 17

Följ oss

Copyright © All Rights Reserved

* indicates required

Ta del av tävlingar, nyheter, recept och erbjudanden om våra underbara produkter och varumärken.