ECOCOCONUT

Alla produkterna från EcoCoconut är:

Fria från plast och giftiga kemikalier / Biologiskt nedbrytbara / Hållbara / Tillverkade av ekologiska och återvunna material

PLASTIC FREE

REVOLUTION

ECOCOCONUT: VÅR STORY


Om ungefär 400 år kommer den första plastbiten som någonsin tillverkats att ha brutits ner. Vid det laget, kommer triljoner med plastpartiklar att förorena vår planet.

Bara föreställ dig det en liten stund.

EcoCoconut skapades för att ge människor möjlighet att välja biologiskt nedbrytbara och hållbara produkter tillverkade av kokosnöt, i stället för plastprodukter.


Vi tror att valfrihet motiverar människor att göra informerade beslut som kan rädda vår planet från en miljökatastrof, och vi tror att den kommande generationen bryr sig om vår planets framtid.

Företagsansvar


Det är vårt företags ansvar att säkerställa att vår policy och affärspraxis speglar ett åtagande att skapa en positiv förändring för vår planet och dess miljö.


Distributionskedjan


Våra distributörer har mer än 135 års erfarenhet av handel, de har vunnit flera olika utmärkelser för ekologisk tillverkning, och är det största multinationella företaget i Sri Lanka, med en konkurrenskraftig affärsportfölj.


EcoCoconut bygger på detta arv av tillverkning, med målet att bli ett namn på allas läppar när det kommer till etiska, hållbara och ekovänliga produkter.


Företags- och affärsstyrning som ser till att bästa arbetsmiljöpolicys och arbetspraxis är implementerade.


Tilldelade 1a plats som Number 1 Corporate Citizen för 5e året i rad, i Best Corporate Citizen Sustainability Award i Sri Lanka.

EcoCoconut förmedlar hållbara och biologiskt nedbrytbara produkter till den globala marknaden, och erbjuder alternativ till produkter av plast- och syntetmaterial som finns i nästan alla hushåll runtom i världen.


EcoCoconut öppnar vägen för den plastfria rörelsen med en rad av biologiskt nedbrytbara, kokosnötsbaserade produkter för hemmet, kroppen och livet. Kokosnöten och dess biprodukter är det ekologiska materialet i alla EcoCoconut-produkter, vilket garanterar ett naturligt och hållbart alternativ till plastprodukter i hushållet.


Alla EcoCoconut-produkter är tillverkade av ekologiska och återvunna material och, viktigast av allt, så är de 100% fria från plast.

PLASTIC FREE

REVOLUTION

Vi är stolta över att vara distributör av EcoCoconuts produkter, samt att kunna sprida deras budskap och filosofi här i Sverige.


Richie Coutts, Fredrik Öhman & Jenny Öhman

Quality Brands Sweden


Qaulity Brands Sweden AB

E-Post: info @ qbsweden.se

Telefon: +46 704 88 25 17

Följ oss

Copyright © All Rights Reserved

* indicates required

Ta del av tävlingar, nyheter, recept och erbjudanden om våra underbara produkter och varumärken.